JUGAR EN FAMÍLIA
Aquí us presemtem unes propostes setmanals, relacionades amb el menjar saludable i la cuina, per a que pogueu gaudir en família creant estones de lleure a les vostres llars.
 
ESPEREM QUE US AGRADIN!

#JoSiQuePucQuedarmeaCasa

PROPOSTES PER JUGAR EN FAMÍLIA
Llibre "AMAR" (I Material per treballar-lo) extret de la web de la seva editorial
"Palabras Aladas"

Proposta 1

Us proposem fer un

 

ARC  DE  SANT  MARTÍ DELS COLORS  DELS  ALIMENTS.

 

La nostra vida es veu en colors. Els fruits de la natura, també els tenen. Els humans mengem per la vista i això pren especial rellevància en vosaltres els infants.  Els colors dels aliments és la manera que té la naturalesa d’indicar els poders que posseeix.  Amb una bona combinació d’aliments, aconseguirem les vitamines que necessitem i que potencien i  equilibrem la nostra energia interna.

Us adjuntem les explicacions de què aporta cada color, exemples, plantilles de dibuixos ...

Proposta 2

Per seguir amb la vida sana, compartim un dossier  del SJD perquè prepareu diferents receptes de cuina amb la vostra família i amb l’ajuda dels vostres pares, perquè a part de ser una activitat divertida i molt gustosa, aportarem a l’organisme els nutrients necessaris, pel bon  desenvolupament físic, mental, fent-nos molts forts per evitar malalties.  

També us proposem un joc de compartir dibuixos, contes, fotos amb treballs manuals  o tot el que ens voleu fer arribar via e-mail.

josiquepucquedarmeacasa@gmail.com

Aquests treballs seran el regal que ens alegraran al servei de menjador  en aquests dies a casa i per moltes coses més que anirem explicant quan torneu a l’escola